Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday–Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

About Author

Morgan Howen

Gjirafa50 Masters League Season 1

Tabela zyrtare për renditjen e ekipeve në Gjirafa50 Masters League. Ndarja e prize pool do të bëhet në bazë të renditjes së ekipeve në këtë tabelë.

Renditja e ekipeve bëhet në bazë të rregullave të mëposhtme:

  1. PointsEkipet marrin 2 pikë për ndeshje të fituar
  2. Map DifferenceNë rast të barazimit pas pikës së parë, ekipi që ka rezultat më të mirë në maps (ndryshimi mes maps të fituara dhe maps të humbura) renditet më lartë.
  3. Maps WonNë rast të barazimit pas pikës së dytë, ekipi që ka më shumë maps të fituara renditet më lartë (“Maps të fituara 16 – 2 Maps të humbura” është rezultat më i mirë se “Maps të fituara 15 – 1 Maps të humbura”)
  4. Round DifferenceNë rast të barazimit pas pikës së tretë, ekipi që ka rezultat më të mirë në rounds (ndryshimi mes rounds të fituar dhe rounds të humbur) renditet më lartë.
  5. Rounds WonNë rast të barazimit pas pikës së katërt, ekipi që ka më shumë rounds të fituar renditet më lartë (“Rounds të fituar 101 – 51 Rounds të humbur” është rezultat më i mirë se “Rounds të fituar 100 – 50 Rounds të humbur”).
  6. Direct MatchNë rast të barazimit pas pikës së pestë, ekipi që e ka fituar ndeshjen direkte mes tyre, renditet më lartë.

Gjirafa50 Masters League Season 1

NrTeamPlayedPointsMaps WonMaps LostMap D.Round WonRounds LostR/D
1152829227479244235
2152829524516314202
3152627720518320198
4152223815441267174
515202112944539748
6151819154401462-61
715181816241939326
815161618-244743413
915141720-3450507-57
1015121520-5424469-45
1115101421-7402487-85
1215101322-9398474-76
13156925-16325495-170
14156726-19353467-114
15154826-18389502-113
16152628-22350525-175