Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday–Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

About Author

Morgan Howen

Morgan is an example author of everest news. She has just a dummy image & content. Sedut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Rreth nesh

Sezoni i dyte i Gjirafa50 Masters League, do te kete 4 dite kualifikime te hapura per lojtare mbi 16 vjeç, me te drejte pjesemarrje per ekipet nga Europa. Ekipet do te luajne nga nje loje BO1 ne formatin Single-Elimination Bracket”. Ne total do te kualifikohen 12 ekipe. Ne 2 kualifikimet e para ‘qualifier’ në ligë, do të kualifikohen 8 ekipe, ndeshjet do te zhvillohen me 24(4 vende) dhe 25 Korrik(4 vende) . Ne 2 ditet e tjera te kualifikimeve te tjera, do te kualifikohen 4 ekipe, ndeshjet do te zhvillohen me 31 Korrik(2 vende) dhe 1 Gusht(2 vende). Ekipet që nuk do të arrijnë të kualifikohen nga një ‘qualifier, kanë të drejtë të regjistrohen në ‘qualifer-in’ e radhës.

Liga do te kete 4 faza. Faza e pare, Faza e grupeve do te kete 24 ekipe te ndara ne 6 Grupe, ku do te zhvillohet ne formatin “ROUND-Robin” BO3 per secilin grup. Ekipet qe do te kualifikohen ne roundin tjeter, MAIN SWISS STAGE, BO3, nga ku 8 ekipet e para kualifikohen ne Playoffs. Playoff do te zhvillohet ne formatin Single Elimination Bracket nga ku 4 ekipe do te kualifikohen per FINALS. Finals do te zhvillohet LAN, Double-Elimination Bracket, BO3 kurse FINALJA do te jete BO5. Gjate Gjirafa50 Masters League, do te kete ekipe qe jane kualifikuar direkt nga sezoni 1 dhe ekipe me ftesa speciale.

Pagesa e pjesmarrjes prej 100 euro për ekipe është e mbuluar nga Gjirafa50.com

Rregullorja e ligës do të jetë publike me 22 Korrik 2021.

Regjistrimet për open qualifiers bëhen në FaceIT

English

The second season of Gjirafa50 Masters League, will have 4 days open qualifications for teams with players over 16 years old, with the right of participation from all around Europe.

Teams will play one game BO1 in Single-Elimination bracket format. In total, 12 teams will be qualified. On the first 2 days of qualifiers there will be an opportunity for 8 teams to be qualified in the Gjirafa50 Masters League. Therefore, 4 teams will be qualified on 24th of July and 4 teams will be qualified on 25th of July. On the week after, 31st of July and 1st of August, will be the second phase of qualifiers, where another 4 teams will have the opportunity to be qualified. 2 teams will be qualified on 31st of July and another 2 teams will be qualified on 1st of August, in Gjirafa50 Masters League. So, the teams that don’t qualify in the first qualifiers phase, will have the chance to register and compete to qualify in the second qualifiers phase.

Besides teams that will be qualified during qualifiers, in Gjirafa50 Masters League, Season 2 there will be teams that were already qualified from the first season and also a few teams with special invitations.

The league’s timeline will be held in 4 phases.

The first phase is the Group Phase, which will have 24 teams, separated in 6 groups, which will compete in “ROUND ROBIN” BO3 format in each group. Teams that will qualify from the group phase, will advance in MAIN SWISS STAGE, in BO3 format, from where the first 8 places will qualify into Play-Off. Play-Off will be played in Single-Elimination Bracket, from where 4 teams will qualify in FINALS.

FINALS will be played in LAN mode, Double-Elimination Bracket and BO3 format. Meanwhile the Major Final will be played in BO5 format.

The participation fee of 100 Euros per team, will be covered from Gjirafa50.com.

The Gjirafa50 Masters League Rules will be published on 22nd of July, 2021.

Qualifier registration will have to be done through FaceIT.